Activeer je profiel bij het nieuwe HartslagNu en download de nieuwe app!

In de afgelopen periode ben je op de hoogte gesteld van de samenvoeging van HartslagNu met HartveiligWonen. Eindelijk is het zover en gaat HartslagNu over op het nieuwe systeem. Je hebt hierover een e-mail ontvangen met de informatie om je account te activeren.

 

Houd de komende periode je oude account nog wel actief bij HartslagNu, want pas nadat de meldkamer in jouw buurt is overgezet, word je gealarmeerd via het nieuwe systeem. Je wordt door HartslagNu geïnformeerd als je oude account is verwijderd.

 

Belangrijk: activeer je nieuwe account

Om gealarmeerd te blijven worden, voor reanimaties bij jou in de buurt, is het nodig dat je je account activeert en compleet maakt. Pas nadat je je account hebt geactiveerd en compleet hebt gemaakt kunnen jij of jouw AED’s opgeroepen worden bij een hartstilstand in jouw buurt. De link voor het activeren vind je in de e-mail die je hebt ontvangen.

 

Na het klikken op de activatielink word je doorgestuurd naar een pagina waar je een nieuw wachtwoord aanmaakt. Hier kun je vervolgens mee inloggen in je profiel in Mijn HartslagNu. Daarnaast is nu niet meer je 06-nummer je gebruikersnaam, maar je e-mailadres.

 

Nadat je je account hebt geactiveerd, vragen we je om het volgende te doen:

  • Log in op Mijn HartslagNu, via https://mijnhartslagnu.nl
  • Controleer je account en maak je profiel compleet.
  • Voor AED-beheerders: zijn de AED’s goed overgekomen? Ga daarvoor naar ‘Mijn AED’s’. Als hier geen AED bekend is, vragen we je deze zelf opnieuw aan te melden. Je ontvangt van de afdeling support een e-mail als de AED goed is aangemeld.

 

Nieuw alarmeringsnummer

Het telefoonnummer waarmee je gealarmeerd wordt is vanaf nu: 06-42500512. Sla dit nummer met een afwijkende ringtone op, zodat je de reanimatiemeldingen herkent. Je ontvangt oproepen binnen een straal (hemelsbreed) van 750 meter vanaf het adres dat je het opgegeven. Op de pagina ‘mijn profiel’ kun je maximaal twee adressen invoeren, op deze adressen word je standaard gealarmeerd via de SMS.

 

Download de nieuwe app

Wil je op basis van je GPS-locatie gealarmeerd worden – dus waar je ook bent? Download dan de nieuwe app van HartslagNu, via onderstaande link. Het is belangrijk dat je de app op de achtergrond actief houdt, zodat we je locatie kunnen blijven bepalen. De app blijft actief als je deze niet wegveegt via de homebutton op je telefoon. Download de app:

Apple: https://itunes.apple.com/nl/app/hartslagnu-nieuw/id1403847544?l=en&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stanglobal.hartslagnu

 

Heb je nog vragen over de samenvoeging? Er is een lijst met veelgestelde vragen opgesteld met alle informatie hierover. Namens HartslagNu danken we je hartelijk voor jouw inzet als burgerhulpverlener en hopen we samen met jou in deze samenwerking ervoor te zorgen dat er nog meer mensen gered kunnen worden!

 

Ik ben AED-beheerder

Mocht je AED ingezet worden, dan krijg je een SMS vanaf het telefoonnummer: 06-42500512 en een e-mail met de melding dat je AED mogelijk is ingezet. Als de AED tijdelijk buiten gebruik is deactiveer je in je profiel de AED bij ‘Mijn AED’s’. De AED kan opgeroepen worden binnen een straal van 500 meter hemelsbreed vanaf het slachtoffer met een hartstilstand.

 

P.S. Had je naast een account bij HartslagNu ook een account bij HartveiligWonen? Dan verloopt je account van HartslagNu automatisch. Je hoeft dan geen actie te ondernemen.

 

Mijn wachtwoord resetlink is verlopen

Hoe stel ik de app goed in?

Kan ik een testmelding uitvoeren?

Mijn partner en ik hebben hetzelfde e-mailadres
Waarom gaan we naar één alarmeringssysteem voor reanimatie en AED-hulpverlening?

 

Appstore app screenshot_4 Appstore app screenshot_3 Appstore app screenshot_2 Appstore app screenshot_1 Appstore app screenshot_5 Screenshot_Android_5 Screenshot_Android_4 Screenshot_Android_3 Screenshot_Android_2 Screenshot_Android_1 Hartslagnu_logo

 

 

 

Reageren is niet mogelijk.